Bejelentés


Angol Pesten a Nyugatinál! "Ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy"


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

ANGOL A NYUGATINÁL - DIPLOMÁS, TAPASZTALT TANÁRTÓL!


Érdekli az angol? Nyelvvizsgára vagy állásinterjúra készül? Szeretné felfrissíteni vagy szintentartani tudását? Netán azt fontolgatja, hogy sokadik alkalommal nekifut a témának?

Üdvözlöm honlapomon!
Diplomás angoltanár vagyok, sokéves tapasztalattal. Fő profilom az oktatás (magán és céges, SZÁMLAKÉPESEN!), ill. szakfordítás, tolmácsolás. Az általános nyelv mellett komoly gyakorlatom van üzleti, jogi, pénzügyi szaknyelvben. Olyan cégeknél tanítok/-tam, mint pl. Chinoin, Commerzbank, Banco Popolare, Credigen Bank, Cargill, Díjbeszedő Zrt.

Az alábbiakban részletes tájékoztatást talál módszereimről, óradíjaimról, és sok más, a nyelvtanulás szempontjából lényeges kérdésről, beleértve olyan „ezoterikus” témákat is, mint a motiváció. Ha bármilyen kérdése van, keressen!

Remélem, hamarosan egyetért velem abban, hogy a nyelvtanulás egy izgalmas felfedezés, egy nagy kaland (nem pedig gálya és szenvedés, ahogy sokan gondolják). Ha tetszett a honlapom, jöjjön el egy ingyenes felmérő órára!70-530-2656
gmol78@gmail.com
1132 Bp. Kádár u.4.
térkép: utcakereso.hu/bp.13.Kádár_u.4
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!